Domino kinderkleding

Schoenveters zorgen voor een vrolijke lente look

Geplaatst op

De lente komt er weer aan! We merken het aan alles: een warmer zonnetje, een loopneus voor wie hooikoorts heeft en de dagen die langer worden. Het seizoen van de opbloei komt er weer aan. Dat zorgt voor veel plezier en good vibes! In deze blog geven we je een aantal tips waarmee jij heel snel een vrolijke lente look kunt creëren. Weet je dat dat heel leuk kan met vrolijke schoenveters? Kijk snel naar de tips.

Vrolijke lente look schoenveters

Ja ze bestaan echt: vrolijke lente look schoenveters. Het zijn vlotte, blitse en vooral ook originele veters. Ze komen in alle kleuren van de regenboog en passen op alle soorten schoenen. Natuurlijk kies je de veters die het best bij je schoenen passen. Heb je gymschoenen, die raden we ook aan voor de lente look, omdat ze vlot en casual zijn, dan zijn bijvoorbeeld platte veters erg leuk.Wat nettere schoenen vragen om ronde veters, dat ziet er net wat netter uit. Laten we het houden bij de gymschoenen ook wel sportschoenen genoemd.

Platte veters

De platte veters komen in alle kleuren en dat maakt ze erg geschikt voor de lente look. Er bestaan ook platte veters met een patroon, bijvoorbeeld met gekleurde sterren erin. Daarnaast zijn er ook veters die ons erg verrast hebben, de zogenaamde glitterveters. Deze passen heel goed bij een blitse lente look, de mensen zullen hun ogen niet van je af kunnen houden. De glitter is ook heel handig, want zo blijft de veters stroef en gaan ze niet los zitten na het strikken.

Spiraalveters

Sportschoenen van tegenwoordig hebben vaak een felle look met schreeuwende kleuren, precies de juiste toon voor een vrolijke lente look. Bij zulke opzichtige gympen is een spiraalveter net wat je wilt om op te vallen. Het zijn unieke veters die passen in een unieke schoen.

No-tie siliconen schoenveters

Ben jij zo iemand die niet houdt van veterstrikken of dit tot het laatst uitstelt en daardoor bijna de bus of de trein mist? Met de no-tie siliconen schoenveters ben je voor altijd uit de brand geholpen. Deze veters zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren, waardoor je er heel eenvoudig een vrolijke lente look mee kunt maken.

Een nette veter

Voor een nette sneaker wil je graag een nette veter. Die zijn natuurlijk ook te krijgen, ze staan bekend onder de naam platte lederen schoenveters. Een leren veter heeft sowieso een nette uitstraling. En denk niet dat ze alleen in een bruine kleur komen, want het aantal kleuren is bijna net zo veelzijdig als de kleurenpracht van de lente.

Conclusie

Als je dacht dat schoenveters niet belangrijk waren voor een lente look, dan kan deze blog je misschien van gedachten hebben veranderd. Je kunt veel leuke dingen doen met schoenveters. Er zijn ook zo veel verschillende varianten te krijgen. Veel plezier met het combineren van kleurrijke veters en vrolijke lentekleding.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs met tips over kinderkleding.

Contactgegevens

Via info @ dominokinderkleding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden