Domino kinderkleding

Maak je eigen stoere jongenskleding

Geplaatst op

Vaak is eigengemaakte kinderkleding eigenlijk het leukst. Ook bij jonge kinderen speelt het idee al dat ze stoere of leuke kleding aan willen hebben. Vaak is eigengemaakte kleding met een stoere look precies wat jongens leuk vinden. In deze blog lees je hoe deze kleding gemakkelijk gemaakt kan worden.

Wat is een patch?

Als je zoekt naar de betekenis van een patch, dan kom je al snel uit bij emblemen, afbeeldingen en logo’s. Vaak is het een opnaaibaar of opstrijkbaar materiaal, bijvoorbeeld vilt of zelfs pvc. Dit laatste materiaal, een soort rubber, wordt vaak met klittenband op kleding aangebracht. Er zijn verschillende soorten patches, zoals de airsoft patches en PVC patches. Je kunt er veel leuke creaties mee maken.

Creatieve mogelijkheden

Patches kunnen door de fabrikant in vrijwel alle kleuren worden geleverd, ook eigen ontwerpen zijn mogelijk. Deze worden dan vaak op basis van een offerte gemaakt. Je spreekt af hoeveel patches je wilt en wat het kost. Vervolgens stuur je een foto op van je ontwerp. Dit wordt dan vervolgens op een patch gedrukt. Deze optie biedt natuurlijk veel creatieve mogelijkheden, zeker als het gaat om het maken van stoere jongenskleding.

Tips voor het maken van stoere jongenskleding

Het is leuk om kinderkleding echt stoer te maken, bijvoorbeeld voor een kleinzoon of zoon. Hieronder geven we je een aantal tips:

Repareer kapotte kleding

Het geheim van stoere kleding voor jongens zit hem niet in het kopen van nieuwe merkkleding voor veel geld. Sterker nog, gedragen kleding die gerepareerd moet worden, is een veel betere kandidaat voor de stoere jongenskleding. Maar hoe dan? Eigenlijk heel makkelijk: er zijn veel soorten superleuke patches voor kleding verkrijgbaar die de kleding een totale make-over kunnen geven. Gaten in kleding kunnen worden bedekt met een patch en dit geeft een heel andere look aan het kledingstuk. Denk bijvoorbeeld aan patches met afbeeldingen van het leger, een rockband of voetbalclub. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan op een patch gedrukt worden.

Eigen ideeën ontwerpen

Als uw zoon of kleinzoon fan is van iets, bijvoorbeeld van dinosauriërs, dan is het natuurlijk erg leuk om zijn favoriete dino op de kleding te zetten. Een tip: koop bij een budget kledingwinkel een jacket en decoreer deze naar eigen idee met supercoole patches. Een eigen tekening kan ook veranderd worden in een stoere patch, denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van een eigen logo of embleem van een club.

Op welke kledingstukken staan patches goed?

De meeste kledingstukken zijn compatible met patches, maar we zien ze het vaakst prijken op jassen, broeken en jackets. Kinderen vallen nog wel eens en dan is de broek stuk, meestal ten hoogte van de knie. Deze plekken zijn dan met een patch goed af te dekken, zodat de broek er weer leuk uitziet. Patches maken het makkelijk om creatief te zijn, maar ze hebben toch ook echt een praktische toepassing: door kleding te repareren bespaart u op de kosten voor nieuwe kinderkleding. Het is sowieso een goed idee om kinderkleding te repareren, omdat ze snel uit nieuwe kleding groeien en geregeld vallen.

Conclusie

Stoere jongenskleding maak je eenvoudig met patches en je spaart op hetzelfde moment geld uit voor nieuwe kinderkleding. Twee vliegen in een klap. Veel plezier met het maken van creatieve ontwerpen: happy patching!

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs met tips over kinderkleding.

Contactgegevens

Via info @ dominokinderkleding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden