Domino kinderkleding

Kwalitatieve vloer voor een speelgoedwinkel

Geplaatst op

In een speelgoedwinkel is de uitstraling een belangrijk aspect. De gehele omgeving dient perfect ingericht te zijn voor volwassenen en kinderen. Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met de belasting van de vloer in een speelgoedwinkel. Deze vloer dient met het in- en uitlopen van klanten belastbaar te zijn, maar natuurlijk ook een mooie uitstraling te hebben. G-vloeren voorziet in kwalitatieve vloeren voor speelgoedwinkels die bovendien aan te passen zijn op het gebied van kleur en design.

Kwalitatieve vloer: PU gietvloer

Een PU gietvloer is een kwalitatieve vloer die tegemoet aan meerdere wensen. Naast een uitstekende belastbaarheid geldt dat dit een perfecte vloer is voor een speelgoedwinkel is vanwege de slijtvaste eigenschappen. Bovendien is het een vloer die vloeistofdicht is en met antislip is uit te voeren, zodat er in de speelgoedwinkel geen uitglijders worden gemaakt als er regen onder de schoenen mee naar binnen komt. De PU gietvloeren zijn volledig uitgevoerd met een gesloten oppervlak en vloeistofdicht. Verder is er sprake van een geluiddempend effect en voelt de vloer flexibel aan omdat er licht elastische eigenschappen op van toepassing zijn.

Kleurkeuze naar wens

De meeste speelgoedwinkels zijn op een kleurrijke manier ingericht, want daar zorgt alleen het speelgoed al wel voor. Zo kan het ook zijn dat een speelgoedwinkel een bepaalde huisstijl heeft, waarin kleuren zijn verwerkt. Wat dat betreft is het op allerlei manieren mogelijk om een PU gietvloer als kwalitatieve vloer voor een speelgoedwinkel uit te voeren in een kleur naar wens. Er zijn RAL-kleuren beschikbaar, maar het is eveneens mogelijk uit andere populaire kleurseries een keuze te maken voor de uitvoering van een PU gietvloer in de speelgoedwinkel. Op deze wijze is aansluiting te vinden bij de huisstijl of is voor een rustig ogende kleur te kiezen om al het speelgoed optimaal te presenteren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs met tips over kinderkleding.

Contactgegevens

Via info @ dominokinderkleding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden