Domino kinderkleding

Kinderkleding voor op de bruiloft

Geplaatst op

Het is de 21e eeuw en dat betekent dat het niet vreemd meer is om te trouwen wanneer je al kinderen hebt. DIt kan om verschillende redenen zijn: je bent weduwe/weduwnaar, je partner is bij je weg of jij en je partner willen nu pas trouwen. Hoewel de dag vooral draait om jou en je partner, is het niet mogelijk om je kind(eren) niet te betrekken bij dit geheel. Sommige stellen kiezen er bijvoorbeeld voor om hun kind of kinderen de ringdrager te laten zijn: zij brengen dan tijdens de ceremonie de trouwring naar de bruid en de bruidegom. Het is dan des te belangrijker dat de kinderen er goed uitzien. In deze blog geven we je wat tips voor wat betreft geschikte trouwkleding voor kleinere deelnemers aan de ceremonie en het feest.

Houd rekening met wat past bij je kind

Iedereen kent het spreekwoord: al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. We bedoelen hier natuurlijk niet dat je kinderen lelijk zijn! Het gaat er hierbij om dat je je kind misschien de mooiste en chiqueste kleding kunt laten dragen voor je grote dag, toch moet je rekening mee houden dat sommige kinderen niet goed stil kunnen zitten en ook niet altijd even voorzichtig omgaan met hun kleding. Daarom is het handig om in je overweging mee te nemen dat wanneer je een kind hebt dat nogal vaak scheuren en vlekken in zijn of haar broek of trui heeft, dat je hem of haar dan geen over-the-top duur pak geeft.

Het is een eenmalige aanschaf

Zeker wanneer je kinderen nog jong zijn, dan zul je merken dat je regelmatig weer kleding moet wegdoen omdat het te klein is geworden. Dat is vaak zonde, maar het is nu eenmaal niet anders. Je kunt deze kleding dan vaak nog bewaren voor een volgende of weggeven aan een goed doel. Dat is met een deftig pak wat lastiger dan met gewone kleding. Je doet er dus goed aan om hier rekening mee te houden wanneer je geld opzij zet voor kleding voor een bijzondere aangelegenheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs met tips over kinderkleding.

Contactgegevens

Via info @ dominokinderkleding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden