Domino kinderkleding

Door een ooglift blijf je er jonger uitzien tijdens het shoppen voor je kind

Geplaatst op

Soms kan de confrontatie met jezelf hard zijn. Hard zijn dan vooral de spiegels, die je genadeloos laten zien dat je ouder wordt. Je bent met de kinderen op stap en gaat nieuwe kleding voor ze kopen. Je gaat paskamer in, paskamer uit. En steeds kijk je naar jezelf in die immense spiegel en erger jij je aan de wat hangende oogleden. Je ziet er wel heel moe uit, concludeer je in de paskamer van de kindermodezaak.

Kies je voor een ooglift of voor een ooglidcorrectie?

Met de neus op de feiten drukken noemt men zoiets. Hangende oogleden of ogen die er heel moe uit zien zijn het gevolg van het verouderingsproces. Daar kun je dus niet zo heel veel aan doen. Wat je kunt doen is het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie of een ooglift. Hoewel deze twee door elkaar heen gebruikt worden, zijn het toch echt twee totaal verschillende behandelingen. 

Ooglift: behalve overtollige huid wordt ook overtollig vet weggehaald

Als we het hebben over een ooglift, dan wordt niet alleen het overschot aan huid weggenomen, maar eventueel overtollig vet ook weggehaald. Op die manier ontstaat er minder druk op de ogen en zo ontstaat er een meer open blik. Het liftende effect geef je meteen een veel frissere en niet vermoeide uitstraling. Het vet dat tijdens een ooglift is weggehaald, blijft bovendien voorgoed weg. De ooglift is een behandeling die echt de moeite waard is. Dit niet in de laatste plaats omdat je er vaak tientallen jaren plezier van hebt. Is er sprake van een ooglidcorrectie, dan wordt alleen huid weggehaald. Vet blijft waardoor ook de meer bolle oogleden blijven en de ogen relatief klein blijven. 

Hangende oogleden veroorzaakt door het verouderingsproces

Hangende oogleden kunnen volledig toegeschreven worden aan het verouderingsproces. Het heeft te maken met de afname van bindweefsel. Huid en vetweefsel gaan daardoor zakken. Dit kan soms alleen optisch een probleem worden, soms kan dit ook serieuze gevolgen hebben en kan een bovenooglidcorrectie een must zijn. Zo zie je dus dat je aan het proces dat ouder worden heet je weinig kunt doen, maar er wel degelijk iets te doen is aan de gevolgen van dit proces. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs met tips over kinderkleding.

Contactgegevens

Via info @ dominokinderkleding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden