Domino kinderkleding

Chique kinderkleding van A-merken

Geplaatst op

Als je zoontje of dochtertje weer toe is aan nieuwe kleding, kun je kiezen voor een goedkoper merk. Onthoud wel altijd: goedkoop is duurkoop! Daarom hebben we in deze blog een aantal kledingmerken, -stijlen en accessoires op een rijtje gezet waar je naar zou kunnen kijken.

Sportkleding en -schoenen

Adidas en Puma zijn ideale merken voor sportkleding en -schoenen. Sportschoenen kunnen tegenwoordig ook prima gedragen worden wanneer je niet aan het sporten bent. Sneakers van Adidas of van Puma zijn van erg goede kwaliteit en kunnen, zolang ze goed verzorgd worden en je kind er een beetje zuinig op is, erg lang meegaan. Afhankelijk van de aangelegenheid, kun je juist erg sportieve varianten kopen of gaan voor de wat neutralere modellen die ook goed passen onder een nette broek.

Accessoires en sieraden

Accessoires en sieraden zijn niet echt zaken die je vaak bij kinderwinkels tegenkomt. Desalniettemin wil je misschien dat je zoontje of dochtertje er erg goed uitziet voor een belangrijke gebeurtenis zoals een bruiloft of een jubileum. In dat geval kun je een goedkoop horloge kopen, maar wij adviseren je om gelijk voor de betere merken te gaan. Kies voor merken zoals Guess of Rolex als je accessoires uitzoekt. Als het een erg bijzondere aangelegenheid is, kun je ook nog manchet knopen aanschaffen en een mooie stropdas, compleet met dasspeld.

Truien, broeken en vesten

Als je met de schoenen en de accessoires veel hebt uitgegeven, kun je vaak besparen op zaken zoals de broek of de trui. Deze hoeven dan niet per se van A-merken te zijn aangezien broeken, truien, vesten, T-shirts en ondergoed doorgaans erg vaak gewassen wordt. En door wassen raakt kleding haar kwaliteit en schoonheid kwijt. De trui en de broek die dus gedragen zijn op de bruiloft wil je niet jarenlang bewaren, dus die kun je net zo goed voor alledaags gebruik weer in de kledingkast ophangen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs met tips over kinderkleding.

Contactgegevens

Via info @ dominokinderkleding.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden