House

0 items

Mail ons

mail

0

Wij in de Media


Review | Prachtige kleding voor prinsjes en prinsesjes + Winnen door Supermammies

Geplaatst op April 2, 2015 door Supermammies

Mijn kleine pech vogeltje moest bloedprikken en dat werd best wel een gedoe, de ader raakte kwijt, mijn dochter en ik allebei in tranen.. Zij van de pijn en ik van haar verdriet. Ze kreeg nog een stukje worteltaart van me om haar te troosten maar het hielp allemaal niet meer. Tot we thuis kwamen en er een pakje van Domino kinderkleding in de brievenbus zat.

Lees meer....

 

 

BLOG | Anneke Schrijft over Domino Kinderkleding

Geplaatst op 11 December 2014 door Anneke Schrijft

Kerst  en oud en nieuw staan bijna weer voor de deur. Voor de meeste mensen is het de gezelligste tijd van het jaar. Zes december wordt bij ons thuis traditioneel de kerstboom gezet zodat wij er zolang mogelijk van kunnen genieten. Er is bijna niets gezelligers dan ‘s avonds bij de lichtjes van de kerstboom te zitten.

 

Lees Meer

 

Blog KiDDoWz | Feestelijke kleding van Domino Kinderkleding

Geplaatst op 7 December 2014 door KiDDoWz

Al voordat de pepernoten in de schappen liggen zijn wij bij KiDDoWz al op zoek naar leuke en betaalbare outfits voor de Feestdagen. De nieuwsbrief van Domino Kinderkleding krijg ik precies op tijd onder ogen en ik neem een kijkje in hun webshop. Domino Kinderkleding biedt kleding aan voor jongens en meisjes……

 

Lees Meer

 

Review | Domino Kinderkleding door Fantastic Moms

Wat ik het allergrootste voordeel vind van dochters hebben, is dat je ze zo nu en dan (okay, okay… vrij regelmatig) eens flink kunt opdoffen. Natuurlijk hebben ze een heel eigen smaak en is de tijd dat ze klakkeloos alles wat ik uitzocht mooi vonden allang voorbij. Ik heb het echter getroffen met drie rasechte meisje-meisjes die gek zijn op rokjes, strookjes en roze.
Lees Meer....

 

Wij in de Media Domino Kinderkleding

 

 

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *