House

0 items

Mail ons

mail

0

Over ons


Wat is Domino?

Dat is de naam van een internetshop met leuke, trendy, unieke  en vooral betaalbare kinderkleding en kinderaccessoires. Op het schoolplein lopen veel kinderen in dezelfde ‘standaard’ kleding en het is tijd om hier verandering in aan te brengen. Ik ben daarom buiten Nederland gaan zoeken naar alternatieven.

Om echt unieke items te ontdekken moet je vaak het halve land doorkruisen en daar heb je als ouders vaak geen tijd voor. Na je werk snel naar school of het kinderdagverblijf, eten, kids in bed en dan eindelijk ‘rust’. Ook wij hadden diezelfde ervaringen en daaruit is idee ontstaan om op één plaats een heel divers, wisselend assortiment aan te bieden van toffe, maar vooral betaalbare accessoires en outfitjes van goede kwaliteit.

Een walhalla voor de modebewuste mama’s en papa’s die geen tijd hebben om het halve land af te struinen op zoek naar nét dat unieke stuk! En het leuke is; je kan het allemaal rustig vanaf de bank bekijken en bestellen als je schatten in bed liggen.  Onze collecties zijn steeds up-to-date en worden in kleine oplage aangekocht, zodat het unieke karakter ervan niet verloren gaat. Hier zoeken we nieuwe merken en producten waar wij een ‘wauw’-gevoel bij krijgen en hopelijk jullie ook. Zo kunnen jullie schatten bijven schitteren in toppertjes die voor iedereen betaalbaar zijn.

Veel plezier!Jouw online Kinderkleding winkel DominoKinderkleding

Liefs,
Domino Kinderkleding

 

Populair

 

VRAGEN?

Bij de veelgestelde vragen kom je er wel uit. Niet? Neem dan contact op met ons.

 

KvK: 59654740
ING Rekeningnr: 6331773
IBAN: NL28INGB0006331773
BIC: INGBNL2A
BTWNR: NL1675.95.374.B01

De Algemene Voorwaarden

 

Dear Domino Fan,

In September 2013 I started Domino kids clothing! I like to sell special, fashionable and affordable clothing for kids.

If you would like to order or got any questions please don’t hesitate to message me. We are based in Bussum, the Netherlands but I have customers all over Europe. Send me a facebook message or e-mail (dominokinderkleding@gmail.com) if you are interested in one or more products.

I’d love to hear from you!

Love,
Manon

KvK: 59654740
ING Rekeningnr: 6331773
IBAN: NL28INGB0006331773
BIC: INGBNL2A
BTWNR: NL1675.95.374.B01

De Algemene Voorwaarden

Over Ons

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *